Salfarm

Salfarm gør det lettere at være dyrlæge! Derfor rådgiver vi hos Salfarm dyrlæger om behandling af såvel kæle- som brugsdyr. Salfarm er 100% danskejet og beliggende i Kolding.Reconcile® - tyggetablet mod separationsangst samt træningsprogram med Sarah Heath


Reconcile® - tyggetablet mod separationsangst 
Separationsrelaterede adfærdslidelser (herunder separationsangst) er et til stadighed hyppigere problem blandt vores hunde. Der har på området været specielt meget fokus efter en lang corona-krise, hvor vores hunde har været vant til, at vi som ejere har været hjemme det meste af tiden.

Reconcile® er den første veterinært registrerede selektive serotonin reuptake inhibitor (SSRI). Ved at øge niveauet af serotonin i synapsen mellem to hjerneceller, har Reconcile® både en angstdæmpende effekt og fremmer samtidig hundens modtagelighed for adfærdstræningen. Nøjagtig derfor kan Reconcile® sammen med adfærdstræning være en stor hjælp i behandlingen af separationsangst1,2.
 
• Tyggetabletter
• Kun behandling én gang dagligt
 
Reconcile® er effektivt: Der ses en signifikant forskel på hunde, der modtager kombinationen af Reconcile® og adfærdstræning og hunde, der udelukkende får adfærdstræning.

Læs SPC for yderligere informationer.

Pakningsstørrelse:
Vnr 09 74 13 - 8 mg:   1x30 tabletter
Vnr 46 86 88 - 16 mg: 1x30 tabletter
Vnr 48 79 21 - 32 mg: 1x30 tabletter


Salfarm introducerer i samarbejde med Sarah Heath et nyt træningsprogram for hunde med separationsangst
For at hjælpe dyrlæger og hundeejere, introducerer Salfarm 4 gratis webinarer med den internationalt kendte adfærdsveterinær Sarah Heath. Hun har til lanceringen af Reconcile® sammensat et nyt program til behandling af separationsrelaterede adfærdslidelser (CALM-programmet).

Registrer dig her og gå ikke glip af de 4 gratis webinarer, der omhandler separationsangst, CALM-programmet og behandlingsmuligheder.Ring mig op  Jeg ønsker mere information 

Webinar ReconcilePortalsponsorHovedsponsor


7
Årsmøde