Salfarm

Salfarm gør det lettere at være dyrlæge! Derfor rådgiver vi hos Salfarm dyrlæger om behandling af såvel kæle- som brugsdyr. Salfarm er 100% danskejet og beliggende i Kolding.

Kontaktoplysninger
E-mail: hb@salfarm.com
Telefon: 75508080
Hjemmeside: https://salfarm.dk
Kontaktperson
Heidi Bjørn
Head of Marketing
Direkte telefon: 40808510
Mobiltelefon: 40808510
E-mail: hb@salfarm.com

Standnummer: 19, 20, 99

Sådan er vores fælles genvej til bedre behandling  

Vi lytter, når du kommer med forslag til, hvordan vi kan støtte endnu bedre op om dit og andre dyrlægers arbejde, og vi har korte kommandoveje og stor handlefrihed. Derfor kan vi reagere hurtigt, når der opstår nye behandlingsbehov – også på nicheområder.  

Vi har for eksempel udviklet vacciner på basis af materiale fra danske svin, så vaccinerne virker specifikt på skandinaviske sygdomsvarianter. 


Vi sørger for, at du altid kan behandle effektivt – også akut  

Vi har valgt at have et stort bufferlager, så vi har høj leveringssikkerhed, og vi har dedikerede medarbejdere til kundeservice, der sikrer hurtig og effektiv ekspedition af alle ordrer. Det betyder, at du som dyrlæge kan behandle også akut opstående sygdomme og skader. 

Vi har fokus på at få varerne hurtigt ud til din praksis. Vi er hurtige, fordi vi ved, at det kan betale sig for både dig og os. 

Men vi skynder os aldrig mere, end at vi kan gøre tingene ordentligt. For vi vil hellere tage et øjeblik længere end at gå på kompromis! 

Vi hjælper dig også gerne med papirarbejdet. Vi kan blandt andet udfylde dispensations-ansøgninger og skrive doseringsvejledninger. Så kan du bruge tiden hos dyrene og deres ejere. 

KirVet laver skræddersyede kurser til veterinærbranchen

Salfarm har opkøbt kursusvirksomheden KirVet Kurser, der er specialiseret i at undervise dyrlæger og veterinærsygeplejersker i blandt andet lokal anæstesi til især hunde og katte.

Kurserne bliver et skandinavisk samarbejde med Salfarm´s afdelinger i Norge & Sverige. Som noget nyt kan Salfarm derfor med opkøbet af KirVet have kursister fra områder, hvor det grundet distancen har været sværere tidligere. Det strategiske fokus omkring Skandinavien forstærkes derved med opkøbet af KirVet og kursister på tværs af landene får mulighed for sparring og vidensdeling.

Hvis du ønsker at læse mere om KirVet og se de planlagte kurser, kan du læse mere her: https://salfarm.dk/veterinaere/kurser/
PortalsponsorHovedsponsor


7