Klinisk udstyr og klinikindretning

E-vet A/S

E-VET DIN PROFESSIONELLE PARTNER I VETERINÆRBRANCHEN

SE MERE

KRUUSE

Hos KRUUSE er vi drevet af en sand passion for dyr. Vores fokus er på dyrenes velbefindende før, under og efter besøget hos dyrlægen. I den mission er dyrlægen vores vigtigste partner. Vores mål er ikke blot at levere den bedste service til dyrlægen.

SE MERE

Vetnordic

SE MERE

Dent Support

Du har veterinærklinikken - vi leverer driftssikkerheden. Vi servicerer de fleste autoklave-brands og forhandler MELAGs pålidelige løsninger til dampsterilisering til ethvert behov. Vi dækker hele landet og er aldrig længere end et opkald væk.

SE MERE

Eickemeyer

EICKEMEYER ® er din pålidelige partner inden for veterinærmedicin.

SE MERE

Fujifilm Nordic

SE MERE

Initial Hygiejne- og måtteservice

Initial er en af de førende virksomheder indenfor toilethygiejne og måtteservice i Danmark. Vi tilbyder komplette og skræddersyede toilet- og måtteløsninger af højeste kvalitet til din virksomhed.

SE MERE

Karl Storz Endoskopi

Endoskopi er vores speciale! hos Karl Storz Endoskopi har vi siden 1945 været førende i udvikling og produktion af endoskopiske instrumenter og kameraløsninger, indenfor alle endoskopiske procedurer.

SE MERE

K-LASER

SE MERE

Lifetest Vet Euipment ApS & VetPlus Danmark ApS

LIFETEST VET EQUIPMENT er leverandør af laboratorie- og klinikudstyr til dyrlæger i hele norden.

SE MERE

MEDICINSK LASER

Medicinsk Laser er forhandler af udstyr og instrumenter til Veterinært brug. Med mere end 30 års erfaring og viden fra Veterinærbranchen. For os er det vigtigt med et godt tæt samarbejde og sparring.

SE MERE

Merident

SE MERE

Miele Professional

Miele Professional fokuserer på fremstilling af professionelle produkter inden for opvasketeknik, vaskeriteknik, laboratorieteknik, dentalteknik og medicinteknik. Højeste kvalitet er vores mål - Immer Besser er vores fælles motto.

SE MERE

Rønvig Syn & Ergonomi

Lupbriller til dyrlæger fra Rønvig Syn & Ergonomi Med ExamVision™ lupbriller ser du detaljen og opnår det ønskede behandlingsresultat mere sikkert, hurtigere – og samtidig mere afslappet.

SE MERE

Santax Medico

Diagnostisk røntgenudstyr til små og store dyr

SE MERE

Storz - VET Focused Shockwave

DJO er en førende global leverandør af ortopædisk udstyr af høj kvalitet og med en bred vifte af produkter til rehabilitering, smertebehandling og fysisk behandling.

SE MERE

Swevet - Alt for sundere dyr

Swevet er et online, førende veterinærleverandør med et bredt sortiment og overkommelige priser på veterinærartikler, klinikudstyr og Hill´s veterinærfoder.

SE MERE

Triolab AS

Triolabs veterinære segment er nu repræsenteret i alle nordiske lande og leverer professionelt analyseudstyr inden for biokemi, hæmatologi, urinanalyse, hurtig PCR m.m.

SE MERE

Vivapages ApS

Professionelle patientvejledninger, hurtigt og enkelt.

SE MERE

PortalsponsorHovedsponsor


7