Klinisk udstyr og klinikindretning

Dent Support

SE MERE

DuMed A/S

Vi forhandler produkter og services inden for billed diagnostik til den professionelle dyreklinik.

SE MERE

Eickemeyer Medicinteknik for Dyrlæger

EICKEMEYER ® er din pålidelige partner inden for veterinærmedicin.

YDELSER SE MERE

Karl Storz Endoskopi Danmark A/S

Endoskopi er vores speciale! hos Karl Storz Endoskopi har vi siden 1945 været førende i udvikling og produktion af endoskopiske instrumenter og kameraløsninger, indenfor alle endoskopiske procedurer.

SE MERE

KRUUSE

Hos KRUUSE er vi drevet af en sand passion for dyr. Vores fokus er på dyrenes velbefindende før, under og efter besøget hos dyrlægen. I den mission er dyrlægen vores vigtigste partner. Vores mål er ikke blot at levere den bedste service til dyrlægen.

SE MERE

Lifetest Vet Equipment Aps

LIFETEST VET EQUIPMENT er leverandør af laboratorie- og klinikudstyr til dyrlæger i hele norden.

NYHED SE MERE

MEDICINSK LASER

Medicinsk Laser er forhandler af udstyr og instrumenter til Veterinært brug. Med mere end 30 års erfaring og viden fra Veterinærbranchen. For os er det vigtigt med et godt tæt samarbejde og sparring.

SE MERE

Rønvig Syn & Ergonomi

Lupbriller til dyrlæger fra Rønvig Syn & Ergonomi Med ExamVision™ lupbriller ser du detaljen og opnår det ønskede behandlingsresultat mere sikkert, hurtigere – og samtidig mere afslappet.

SE MERE

Salfarm A/S

Salfarm er danskejet og har hovedsæde i Kolding. Produktsortimentet spænder fra veterinære lægemidler til medicinsk udstyr og frihandelsvarer.

SE MERE

Swevet

Swevet er et online, førende veterinærleverandør med et bredt sortiment og overkommelige priser på veterinærartikler, klinikudstyr og Hill´s veterinærfoder.

SE MERE

Portalpartner


Portalsponsorer