IT og telefoni

CPNordic Aps

CP Nordic er leverandør af løsninger til arkivering af digitale billeder også kaldet PACS. Vi samarbejder med alle og er leverandør til veterinærmarkedet i Danmark, Norge og Sverige. En CloudPACS løsning fra CP Nordic er jeres garanti for sikkerhed

SE MERE

Digitell

SE MERE

ipnordic A/S

Vi tilbyder intelligente og skræddersyede telefoniløsninger til dyrlæger og har erfaring med en lang række danske dyreklinikker. Løsningerne er fleksible og tager udgangspunkt i de særlige behov, en dyrlægeklinik kan have.

SE MERE

Jysk IT

I Jysk IT har vi specialiseret os i IT-løsninger til dyrlæger.

SE MERE

Leverandørportalen

Portalen er et kontaktpunkt mellem dyrlæger, dyrlægestuderende, veterinærsygeplejersker og leverandører, som leverer ydelser og varer til dyrlæger, veterinærsygeplejersker og dyrlægepraksis.

SE MERE

Maxtel.dk APS

SE MERE

Nordhealth

Provet Cloud er den komplette IT-Løsning til den moderne dyrlæge. Tusindvis af Dyrlæger, Veterinærsygeplejersker samt andet personale i verden bruger nordhealth software Provet Cloud.

SE MERE

Pharmo

Pharmo er et online søge - og bestillingssystem, hvor du finder veterinære lægemidler der er godkendt til brug i Danmark.

SE MERE

Tangora

Tangora har mere end 20 års erfaring med professionel digitalisering, web og integration mellem IT-systemer

SE MERE

VetNet - Zantio IT

VetNet A/S leverer journalløsninger til dyrlæger i Skandinavien. Zantio IT er en virksomhed som leverer alt inden for IT. Vi er altså den totale IT-partner for vores kunder og det betyder at de ikke behøver, at ringe mere end ét sted hen.

SE MERE

VETTIGO

Mere end 300 af Danmarks smådyrs-og hesteklinikker bruger i dag Vettigo til at holde styr på hverdagen. Vælg Vettigo – fordi dit journalsystem skal være effektivt, let at gå til og have god support.

SE MERE

Zenegy

SE MERE

PortalsponsorHovedsponsor


7