Foder og artikler til familiedyr og heste

KRUUSE

Hos KRUUSE er vi drevet af en sand passion for dyr. Vores fokus er på dyrenes velbefindende før, under og efter besøget hos dyrlægen. I den mission er dyrlægen vores vigtigste partner. Vores mål er ikke blot at levere den bedste service til dyrlægen.

SE MERE

Ada’s Kæledyrskrematorium

Ada’s Kæledyrskrematorium blev grundlagt i 1986 og er landets ældste. Vi er landsdækkende og foretager både fælles- og enkeltkremering. Vi leverer typisk urner tilbage til klinikken ugen efter, at vi har afhentet kæledyret.

SE MERE

Dechra Veterinary Products A/S

Dechra Veterinary Products er et internationalt firma og en innovator på markedet for veterinærmedicinske produkter og ydelser.

SE MERE

Equidan Vetline

EQUIDAN VETLINE har været et anerkendt navn i foderverdenen og veterinærmarkedet til heste og kæledyr i næsten to årtier.

SE MERE

Hill's Pet Nutrition

Hill’s har været i front indenfor innovation og ernæringsmæssig forskning hos kat og hund siden 1948

SE MERE

Nextmune Vet-Allergy

Nextmune Vet-Allergy er et førende veterinært firma med fokus på allergi, dermatologi og naturligt tilskudsfoder.

SE MERE

Royal Canin

Royal Canin er førende i forskning og innovation inden for ernæring til kat og hund.

SE MERE

St. Hippolyt Danmark

St Hippolyt – at fodre som naturen selv St. Hippolyt har gjort det til sin opgave efter læresætningen „fodre som naturen selv“ at udvikle, udforske og hele tiden tilpasse ernæringskoncepter til alle hestens livssituationer.

SE MERE

Tukan Pet Products

SE MERE

Virbac

Virbac hjælper dyrlæger med at hjælpe dyr. Virbac er grundlagt af den franske dyrlæge Pierre-Richard Dick i 1968. I dag er Virbac repræsenteret i mere end 100 lande verden over. Virbac er en af verdens førende veterinære medicinalvarefirmaer.

SE MERE

PortalsponsorHovedsponsor


7