Øvrige

AniCura

AniCura er en europæisk gruppe af dyrehospitaler og -klinikker for familiedyr.

SE MERE

Arla Foods

SE MERE

Cortal Group ApS

Vi designer og leverer digitale/intelligente løsninger, der skaber værdi for kunder, medlemmer samt foreninger.

SE MERE

Dansk Hunderegister

Dansk Hunderegister er det lovpligtige Hunderegister i henhold til Bek. 1044 af 10/8 2018 om mærkning og registrering af hunde. Vi registrerer alle hunde i Danmark samt hundenes BESIDDERE.

SE MERE

Det Danske Katteregister

Det Danske Katteregister er et landsdækkende register, der vil sikre at landets katte bliver registreret effektivt og professionelt direkte gennem landets dyrlæger. Mød os på stand 110 og få en snak om registrering, ejerskifte og efterlysning.

SE MERE

ISO Dyrlægen

Den Danske Dyrlægeforenings certificeringsordning til danske og norske dyreklinikker og -hospitaler. Via struktur og overblik i det medfølgende værktøj ePraksis-VET, arbejdes der med løbende kvalitetssikring og optimering.

SE MERE

Leverandørportalen

Portalen er et kontaktpunkt mellem dyrlæger, dyrlægestuderende, veterinærsygeplejersker og leverandører, som leverer ydelser og varer til dyrlæger, veterinærsygeplejersker og dyrlægepraksis.

SE MERE

Veterinærsygeplejerskernes Fagforening

Veterinærsygeplejerskernes Fagforening varetager veterinærsygeplejerskernes interesser i forhold til løn og ansættelse samt kompetenceudvikling.

SE MERE

VetFamily

VetFamily er en frivilligt fællesskab af over 180 uafhængige dyreklinikker og dyrehospitaler, fordelt geografisk over hele Danmark. Vores mission er at hjælpe vores medlemsklinikker, med at forbedre sig i dag, så de kan blive klar til i morgen.

SE MERE

Vetgruppen A/S

SE MERE

ViNordic - Veterinary Industry Nordic

ViNordic – Veterinary industry Nordic – er en forening for virksomheder, der udvikler og markedsfører lægemidler til dyr i de nordiske lande. Vi udgiver Medicintildyr.dk (web & app) til fri afbenyttelse for alle brugere.

SE MERE

PortalsponsorHovedsponsor


7