Øvrige

Altano Denmark

Vi går forrest indenfor heste-veterinærmedicin Vores internationale organisation bestående af førende hesteklinikker er banebrydende! HØJ MEDICINSK STANDARD - EMPLOYER OF CHOISE - NYE STANDARDER - BÆREDYGTIGHED

SE MERE

AniCura Danmark

AniCura er en europæisk gruppe af dyrehospitaler og -klinikker for familiedyr.

SE MERE

DDD Kursus

DDD Kursus er Den Danske Dyrlægeforenings kursusvirksomhed. DDD Kursus udbyder efteruddannelse, kursus- og konference aktiviteter inden for hele det veterinære fagområde.

SE MERE

ISO Dyrlægen

Den Danske Dyrlægeforenings certificeringsordning til danske og norske dyreklinikker og -hospitaler. Via struktur og overblik i det medfølgende værktøj ePraksis-VET, arbejdes der med løbende kvalitetssikring og optimering.

SE MERE

Leverandørportalen

Portalen er et kontaktpunkt mellem dyrlæger, dyrlægestuderende, veterinærsygeplejersker og leverandører, som leverer ydelser og varer til dyrlæger, veterinærsygeplejersker og dyrlægepraksis.

SE MERE

Miele Professional

Miele Professional fokuserer på fremstilling af professionelle produkter inden for opvasketeknik, vaskeriteknik, laboratorieteknik, dentalteknik og medicinteknik. Højeste kvalitet er vores mål - Immer Besser er vores fælles motto.

SE MERE

UNIQ Advice

PROJEKTERING | INDRETNING | SALG INVENTAR | 3D VISUALISERING | RÅDGIVNING

SE MERE

Veterinærsygeplejerskernes Fagforening

Veterinærsygeplejerskernes Fagforening varetager veterinærsygeplejerskernes interesser i forhold til løn og ansættelse samt kompetenceudvikling.

SE MERE

VetFamily ApS

VetFamily er en frivillig gruppe af over 170 selvejede dyreklinikker og dyrehospitaler, fordelt geografisk over hele Danmark og blev dannet med udgangspunkt i den veletablerede internet dyrlægeportal www.netdyredoktor.dk..

SE MERE

Vetgruppen A/S

SE MERE

ViNordic - Veterinary Industry Nordic

ViNordic – Veterinary industry Nordic – er en forening for virksomheder, der udvikler og markedsfører lægemidler til dyr i de nordiske lande. Vi udgiver Medicintildyr.dk (web & app) til fri afbenyttelse for alle brugere.

SE MERE

Portalpartner


Portalsponsorer