Faglige selskaber og uddannelse

BFA Velfærd og Offentlig administration

I BFA samarbejder arbejdsgivere og arbejdstagere om initiativer til at skabe et bedre fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Kom forbi standen: Få gratis værktøjer og hør mere om vores besøgsteam, som kan hjælpe jer med at skabe et bedre arbejdsmiljø.

SE MERE

Den Danske Dyrlægeforening

Den Danske Dyrlægeforening er en enhedsforening for alle dyrlæger. Vi har specialiseret os i at rådgive og støtte dyrlæger i alle faser af arbejdslivet - som ansat, selvstændig, jobsøgende, nyuddannet eller studerende.

SE MERE

DK-VET (Københavns Universitet og Statens Serum Institut )

Dansk Veterinær Konsortium (DK-VET) er et samarbejde mellem Københavns Universitet (KU) og Statens Serum Institut (SSI). Sammen varetager vi den veterinære myndighedsaftale for Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

SE MERE

Dyrlæger Uden Grænser

Foreningen Dyrlæger uden grænser har arbejdet med gadehundearbejde i mere end 20 år i hele verden. Læs mere på vores hjemmeside www.fdug.dk eller kom forbi vores stand på årsmødet (Stand 31).

SE MERE

Forbrugsforeningen

SE MERE

Fødevarestyrelsen

Fødevarestyrelsen har 450 dyrlæger spredt over hele landet. Det gør os til Danmarks største arbejdsplads for dyrlæger. Vi arbejder for vores allesammens mad. Hver dag. Over hele landet.

SE MERE

HANSENBERG Veterinærsygeplejerskeuddannelsen

Hansenberg Organia ligger nær Kolding i en lille grøn oase med egen zoologisk have, og er det eneste sted i Danmark man uddanner veterinærsygeplejersker.

SE MERE

Institut for Husdyr- og Veterinærvidenskab, Aarhus Universitet

SE MERE

Københavns Universitet, Institut for Klinisk Veterinærmedicin

SE MERE

Vetstat-klyngen

SE MERE

PortalsponsorHovedsponsor


7