Om leverandørportalen

Leverandørportalen relanceres i forbindelse med Den Danske Dyrlægeforenings årsmøde den 6.-8. oktober 2022.


Hensigten med portalen er at skabe et værdifuldt kontaktpunkt mellem dyrlæger og alle leverandører, som leverer ydelser og varer til dyrlæger og dyrlægepraksis.

Det er intentionen, at portalen over de kommende år skal udvikles, så den kommer til at indeholde flere muligheder og funktioner.

Guld og sølv leverandører

Relatel

Relatel er et teleselskab til små og mellemstore virksomheder. Vi tilbyder både omstilling, mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Der er ingen opstartsgebyrer, og I vælger selv om I ønsker en løsning med eller uden binding.

SE MERE

Vettigo

Mere end 250 af Danmarks smådyrs-og hesteklinikker bruger i dag Vettigo til at holde styr på hverdagen. Vælg Vettigo – fordi dit journalsystem skal være effektivt, let at gå til og have god support.

SE MERE

Tangora

Tangora har mere end 20 års erfaring med professionel digitalisering, web og integration mellem IT-systemer

SE MERE

Skydsbjerg Horsetrucks ApS

Skydsbjerg Horsetrucks er importør & forhandler af hestetransportere fra Nuyts Horsetrucks og forhandler er hestetrailere fra Mustang, Stævnskabe fra Alfako samt BEMER Horse-Set dækkener.

SE MERE

Lifetest Vet Equipment Aps

LIFETEST VET EQUIPMENT er leverandør af laboratorie- og klinikudstyr til dyrlæger i hele norden.

SE MERE

Det Danske Hunderegister

Dansk Hunderegister er det lovpligtige Hunderegister i henhold til Bek. 1044 af 10/8 2018 om mærkning og registrering af hunde. Vi registrerer alle hunde i Danmark samt hundenes BESIDDERE.


VetMall.dk

PharmaService har gennem 25 år udviklet sig til Danmarks førende grossist på det veterinære område. PharmaService forsyner en bred vifte at danske veterinær apoteker med veterinærlægemidler til produktions- og hobbydyr.

SE MERE

RTM A/S

Vil du have både økonomisk og mental tryghed hos dit forsikringsselskab? Læs her om vores ansvarlige beslutninger og løfter til vores kunder.


Cortal

Vi designer og leverer digitale/intelligente løsninger, der skaber værdi for kunder, medlemmer samt foreninger.

SE MERE

Improve International

Improve international er den førende udbyder af postgraduate Small Animal Medicine og Small Animal Surgery samt mindre kurser indenfor Endoskopi, Ultralyd, Akut medicin, Anæstesi og meget mere....

SE MERE

St. Hippolyt Danmark A/S

St Hippolyt – at fodre som naturen selv St. Hippolyt har gjort det til sin opgave efter læresætningen „fodre som naturen selv“ at udvikle, udforske og hele tiden tilpasse ernæringskoncepter til alle hestens livssituationer.

SE MERE

Vestjysk Bank

Ejer du en dyreklinik og ønsker et mere personligt og tæt samarbejde med din bank?

SE MERE

Leverandører


Portalpartner


Portalsponsorer