Medicinalvarer

Boehringer Ingelheim Animal Health Nordics

Med over 10.000 ansatte på verdensplan har Boehringer Ingelheim Animal Health produkter, der er tilgængelige på over 150 markeder, og en global tilstedeværelse i 99 lande

SE MERE

Ceva Animal Health A/S

CEVA ANIMAL HEALTH A/S - Vi er et hurtigvoksende medicinalfirma med tryk på kedlerne.

SE MERE

Dechra Veterinary Products

Dechra Veterinary Products er et internationalt firma og en innovator på markedet for veterinærmedicinske produkter og ydelser.

SE MERE

Elanco

Vores styrker især er: Smertebehandling af hund og kat samt et omfattende sortiment af antiparasitære produkter til både endo-og ektoparasitter hos hund og kat.

SE MERE

Orion Pharma Animal Health

Orion Pharma Animal Health er en finsk farmaceutisk virksomhed, som udvikler, producerer og markedsfører lægemidler og farmaceutiske indholdsstoffer til både mennesker og dyr på det globale marked.

SE MERE

Pharmo

Pharmo er et online søge - og bestillingssystem, hvor du finder veterinære lægemidler der er godkendt til brug i Danmark.

SE MERE

proVET Nordic ApS

Vi fører til et bredt sortiment af veterinærprodukter til hest, kvæg og smådyr, både receptpligtige og ikke receptpligtige midler.

SE MERE

Salfarm A/S

Salfarm er danskejet og har hovedsæde i Kolding. Produktsortimentet spænder fra veterinære lægemidler til medicinsk udstyr og frihandelsvarer.

NYHED PRODUKTER SE MERE

ScanVet Animal Health

ScanVet forhandler receptpligtige lægemidler til hund, kat, hest, kvæg og svin samt har et stort sortiment af frihandelsvarer(OTC) som fodertilskud og produkter til veterinær hygiejne.

SE MERE

Swevet

Swevet er et online, førende veterinærleverandør med et bredt sortiment og overkommelige priser på veterinærartikler, klinikudstyr og Hill´s veterinærfoder.

SE MERE

VetApo

VetApo.dk er et fuldbyrdet og dedikeret veterinærapotek, som udelukkende beskæftiger sig med levering af medicin til dyreklinikker/hospitaler landet over.

SE MERE

VetMall.dk

PharmaService har gennem 25 år udviklet sig til Danmarks førende grossist på det veterinære område. PharmaService forsyner en bred vifte at danske veterinær apoteker med veterinærlægemidler til produktions- og hobbydyr.

SE MERE

Virbac A/S

Virbac hjælper dyrlæger med at hjælpe dyr. Virbac er grundlagt af den franske dyrlæge Pierre-Richard Dick i 1968. I dag er Virbac repræsenteret i mere end 100 lande verden over. Virbac er en af verdens førende veterinære medicinalvarefirmaer.

SE MERE

Zoetis Animal Health - Nordics

Zoetis forsker, udvikler, producerer og markedsfører lægemidler, vacciner samt diagnostiske produkter til veterinær brug verden over

SE MERE

Portalpartner


Portalsponsorer