E-vet A/S

E-VET DIN PROFESSIONELLE PARTNER I VETERINÆRBRANCHEN

Kontaktoplysninger
E-mail: nid@evet.dk
Hjemmeside: https://evet.dk
Kontaktperson
Niels Dittmann
Mobiltelefon: 40407922
E-mail: nid@evet.dk

Standnummer: 115, 116, 117, 118
VI ER STÆRKE PÅ TO OMRÅDER             
Vi beskæftiger os med to hovedpunkter, handel med og udvikling af veterinære produkter samt videreuddannelse af den veterinære branche.     
I vores kursuscenter formidler vi ny viden om den aktuelle udvikling i den veterinære verden, mens vi med vores produktsortiment sikrer, at vores kunder har adgang til de bedste produkter på markedet.   
 
DET VIGTIGSTE FOR OS OG DIG       
For os er det vigtigt at tilbyde kvalitetsprodukter til de rigtige priser. Ligesom det er vigtigt, at du modtager dine bestillinger hurtigt. Vi undersøger hele tiden markedet for nye og forberede produkter, så vores kunder altid får de bedste produkter.    
Vores overordnede mål er, at du som kunde er fuldt tilfreds med vores produkt og service. Vi fokuserer på at give den bedste rådgivning, som gør det lettere for dig at tage det rigtige valg. Dette skaber grundlag for et værdifuldt samarbejde, som tjener både din og vores interesse.  

E-VET´S MISSION
E-vet er dyrlægens sikre samarbejdspartner, vi tager afsæt i kundens behov og sikre resultater gennem faglig fokusering samt konkurrencedygtige produkter og ydelser. Vi vil levere produkter og ydelser af høj kvalitet og understøtte dyrlægerne over for deres kunder og samarbejdspartnere.

PortalsponsorHovedsponsor


7