Orion Pharma Animal Health

Orion Pharma Animal Health er en finsk farmaceutisk virksomhed, som udvikler, producerer og markedsfører lægemidler og farmaceutiske indholdsstoffer til både mennesker og dyr på det globale marked.

Kontaktoplysninger
E-mail: Martine.Hansen@orionpharma.com
Kontaktperson
Vibeke Sørensen
Marketingkoordinator
Direkte telefon: 20554803
Mobiltelefon: 20554803
E-mail: vibeke.sorensen@orion.fi

Standnummer: 56, 114
Orion har medvirket til global "well-being" i over 100 år.

Orion er udbyder af veterinære lægemidler til kæledyr og produktionsdyr i Norden. Produktporteføljen indeholder både egne og generiske lægemidler samt originale produkter fra samarbejdspartnere. Flere af disse samarbejdspartnere sælger Orions produkter udenfor Norden.

Dexdomitor®, Domosedan® vet., Antisedan® vet. og Sileo® er de mest kendte af de produkter, som kommer fra Orions egen forskning. Et af de nyere produkter er Clevor®, som er en øjendråbe registreret til induktion af opkastning hos hunde.

Senest har Orion i 2022 lanceret to nye lægemidler indenfor adfærdsmedicin til hunde (Tessie®) og katte (Bonqat®)

Domosedan® vet anvendes til sedation af stordyr, primært heste, i forbindelse med undersøgelse og mindre indgreb. Dexdomitor har for nyligt afløst Domitor® vet. til sedation og analgesi hos smådyr, og Antisedan® vet. ophæver hurtigt og sikkert virkningen af de 2 produkter.

Hos Orion kan vi ligeledes hjælpe dig med produkter til produktionsdyrene. Vi distribuerer f.eks. Oxytobel, Calcibel og Euthoxin.

Aptus er navnet på vores serie af tilskudsfoder og plejeprodukter, som skal komplementere vores receptpligtige produkter. Serien indeholder mere end 20 produkter.Portalpartner


Portalsponsorer