Vingmed A/S

Vingmed A/S er en distributionsvirksomhed der leverer højteknologisk medicinsk udstyr til den danske sundhedssektor.

Kontaktoplysninger
E-mail: ll@vingmed.dk
Telefon: 45 82 33 66
Hjemmeside: www.vingmed.dk
Kontaktperson
Line Larsen
Produktspecialist
Mobiltelefon: 51960389
E-mail: ll@vingmed.dk

Standnummer: 134

Vingmed brænder for at skabe et tæt partnerskab med vores kunder. Det gør vi ved, at skabe langvarige relationer baseret på tillid, respekt og ordentlighed, som er grundstenen i alt, hvad vi foretager os.

Vi leverer højteknologisk medicinsk udstyr til den danske sundhedssektor, og sammen med vores tre søsterselskaber i Norge, Sverige og Finland udgør vi én af Nordens største salgsorganisationer inden for avanceret medicinsk udstyr og sterilartikler.

I Vingmed A/S i Danmark har vi en flad organisationsstruktur og er 52 veluddannede medarbejdere, der alle tror på værdien i en åben og ærlig dialog. Vi sætter en stor ære i, at vores medarbejdere har de rette kompetencer og ansvar hvortil der følger store beføjelser til den enkelte medarbejder, når de skal træffe hurtige og effektive beslutninger sammen med jer. Dermed er der ikke langt fra tanke til handling eller fra problem til løsning. 

Til DDD's årsmøde vil vi fremvise vores lupbriller fra danske ExamVision og vores vedligeholdelsesfrie blodgasinstrument, GEM 5000, fra Werfen. 


PortalsponsorHovedsponsor


7
Årsmøde