ASA Laser Danmark ApS

ASA Laser er en af verdens førende og mest innovative producenter af medicinsk laserudstyr.

Kontaktoplysninger
E-mail: service@lifetest.dk
Kontaktperson
Nicklas Lindblad
E-mail: service@lifetest.dk

Standnummer: 91
ASA Laser blev etableret i 1983 og er i dag repræsenteret i 90 lande verden over. ASA investerer 12% af omsætningen til forskning for at sikre kontinuerlig udvikling og validering af terapeutiske resultater. ASA offentliggør minimum 10 videnskabelige studier om året både inden for veterinær og human. 

ASA Laser producerer avancerede, ikke-invasivt medicinsk udstyr, som virker smertelindrende, har en anti-inflammatorisk effekt/ er betændelseshæmmende, mindsker hævelser/ødemer og er effektiv til sår-behandling.

ASA Laser Danmark er distributør af ASA’s patenteret medicinske lasere til det danske marked. ASA Laser Danmark står for innovation, effektivitet og høj sikkerhed. ASA’s patenteret MLS-teknologi er baseret på en høj, pulserende peak power kombineret og synkroniseret med en kontrolleret kontinuerlig power, som optimerer laserens terapeutiske fordele uden at overophede eller skade vævet. 

ASA’s teknologi er udviklet til at overvinde begrænsningerne ved traditionel laserterapi.
Kom og besøg os på årsmødeudstillingen og hør mere om, hvordan man med fordel kan integrere og arbejde med medicinsk laser på klinikken til fordel for både dyr og deres ejere samt klinikkens indtjening. Læs mere på www.asalaser.dk, www.asalaser.com og www.asaveterinary.comPortalpartner


 


Portalsponsorer


Årsmøde