Master of Companion Animal Clinical Science

Master i Familiedyrsvidenskab programmet er et universitetsbaseret efteruddannelsesprogram målrettet dyrlæger med minimum 2 års fokuseret erfaring fra familiedyrspraksis.

Kontaktoplysninger
E-mail: ph@sund.ku.dk
Hjemmeside: https://cacs.ku.dk/
Kontaktperson
Pernille Holst
Head of Studies
Direkte telefon: 26252796
E-mail: ph@sund.ku.dk
NYHED
Standnummer: 82
Københavns Universitet udbyder Masteruddannelser inden for følgende specialiseringer; Intern Medicin, Kirurgi, Onkologi, Neurologi, Kardiologi, Dermatologi, Odontologi, Dermatologi og Oftalmologi. 

Masterprogrammet er et deltidsstudie løbende over 3 eller 4 år og svarer til et års fuldtidsstudie (60 ECTS). Programmet er akkrediteret af ACE Denmark og VetCEE, og en del af kursusmodulerne er samtidig godkendt af den svenske og norske dyrlægeforening (SVS og DNVF).

Programmet udgøres af 4 obligatoriske moduler, hvor du som studerende får en opdateret viden i veterinær metodologi, parakliniske færdigheder og klinisk beslutningstagen indenfor intern medicin og relaterede specialer, samt kirurgi. Disse 4 moduler godkendes af DDD som Fagdyrlægeuddannelsen.

Efter de obligatoriske moduler vælges specialisering, der består af 3 moduler og et masterprojekt. Herefter opnås titlen Master of Companion Animal Clinical Science i det valgte speciale.

Kontakt information:
www.cacs.ku.dk
Pernille Holst, Study Director. Tlf. 26252796
master@sund.ku.dk
NYHED New Master in Companion Animal Surgery
NYHED Master in Companion Animal NeurologyPortalpartner


Portalsponsorer