DuMed A/S

Vi forhandler produkter og services inden for billed diagnostik til den professionelle dyreklinik.

Kontaktoplysninger
E-mail: uhj@dumedgroup.com
Telefon: 97 26 79 00
Hjemmeside: https://dumedgroup.com/
Kontaktperson
Mette Riise
Markedschef Veterinærer
Direkte telefon: 25347535
Mobiltelefon: 20485239
E-mail: mr@dumedgroup.com

Standnummer: 2, 3

DuMed A/S blev grundlagt i 1994 og er i dag en toneangivende rådgiver i Norden indenfor den billeddiagnostiske branche med fokus på salg og service af kvalitetsudstyr og tilbehør inden for røntgen, ultralyd og diagnostiske løsninger.

Vores nyeste Agfa DURA-Line CsI DR direkte røntgen detektor som er støv- og vandtæt, kan tabes fra en meters højde og har den længste batterilevetid på markedet (15 timer). Specielt udviklet til veterinær praksis såvel mobilt som stationært. Vi vil nyde at vise dig AGFA´s patenterede MUSICA billedbehandlings-program som giver dig markedets bedste billedkvalitet og reducerer din dosis af stråler med helt op til 30%.

Vore kunder er ud over veterinærer i Norden, røntgenafdelinger, operationsafdelinger, kiropraktorer, fysioterapeuter,  som vi servicerer fra vores kontor og lager i hhv. Kolding, Stockholmog Oslo. I det daglige tager vi vores vision om at ville være den foretrukne partner på røntgen alvorligt. Vi arbejder i henhold til certificerede normer, og er en særdeles stabil og pålidelig samarbejdspartner med mange gode referencer. DuMed WE STRENGTHEN VETERINARY HEALTCARE 


Portalpartner


 


Portalsponsorer


Årsmøde