Kiilto

KiiltoClean A/S (tidl. Plum A/S) er del af den finske koncern Kiilto, som udvikler, fremstiller og markedsfører løsninger inden for rengøring og hygiejne til professionelle.

Kontaktoplysninger
E-mail: helle.bilsted@kiilto.com
Telefon: +45 64 71 21 12
Hjemmeside: https://www.kiilto.dk
Kontaktperson
Helle Bilsted
Marketing Manager
Direkte telefon: +45 63 71 09 63
Mobiltelefon: +45 51 90 88 46
E-mail: helle.bilsted@kiilto.com

Standnummer: 110
Vi har især opbygget en omfattende viden og erfaring inden for sundhedssektoren, hvor vi leverer til størstedelen af de danske hospitaler samt tandlæger, klinikker mm., hvor vi tilbyder rådgivning og undervisning i god hygiejne. 

Sæt hygiejnen i system
Vi markedsfører et bredt sortiment inden for vores to største produktbrands, Plum og Kiilto Pro.
Plum er løsninger til effektiv håndhygiejne i form af sæber, hudplejecremer, hånddesinfektion, og Kiilto Pro er rengørings- og desinfektionsprodukter af høj kvalitet. Alle produkter er udviklet, så de er effektive og samtidig så milde, at de tager hensyn til hudens behov og til miljøet. De er samtidig tilpasset krav og behov for de specifikke brancher, hvortil de er udviklet, og de lever op til de nationale infektionshygiejniske retningslinjer (NIR).

Faglig sparring
Vi tilbyder god faglig sparring, så du kan blive klædt på til at opretholde en god hygiejne i klinikken. Få uddybende information om vores sortiment, herunder også WipeClean engangsklude til rengøring og desinfektion af overflader og udstyr – nemt, hurtigt og sikkert. 

Du kan også booke os til en undervisningsseance på klinikken.Portalpartner


Portalsponsorer