Dyrlæger Uden Grænser

Foreningen Dyrlæger uden grænser har arbejdet med gadehundearbejde i mere end 20 år i hele verden. Læs mere på vores hjemmeside www.fdug.dk eller kom forbi vores stand på årsmødet (Stand 31).

Kontaktoplysninger
E-mail: info@fdug.dk
Hjemmeside: https://fdug.dk/
Kontaktperson
Mogens Hansen
Mobiltelefon: 28446252
E-mail: info@fdug.dk

Standnummer: 31
Foreningen Dyrlæger uden Grænser støtter og deltager i mange gadehunde og -katte projekter over hele verden i samarbejde med de lokale organisationer. Senest har vi været meget aktive i Ukraine, men også i forbindelse med katastrofer som jordskælv samt tsunamien i Asien, hvor utallige hunde og katte pludseligt bliver herreløse. Også i lande, hvor de historisk har mange gadehunde og -katte, har vi deltaget og støttet projekter, hvor der foretages neutralisationer og vaccinationer for at begrænse mængden af gadehunde og -katte.
De dyrlæger, veterinærsygeplejersker samt frivillige, der deltager i vores projekter, arbejder gratis i deres ferier og betaler selv alle udgifter til rejse samt ophold. Til gengæld får de en oplevelse for livet, hvor man arbejder tæt sammen i udfordrende omgivelser sammen med lokalbefolkningen langt fra de normale turiststeder.

PortalsponsorHovedsponsor


7