Initial Hygiejne- og måtteservice

Initial er en af de førende virksomheder indenfor toilethygiejne og måtteservice i Danmark. Vi tilbyder komplette og skræddersyede toilet- og måtteløsninger af højeste kvalitet til din virksomhed.

Kontaktoplysninger
E-mail: initial-dk@rentokil-initial.com
Telefon: 70103310
Hjemmeside: https://www.initial.com/dk
Kontaktperson
Thomas Knoth
Teamleder
Mobiltelefon: 23281956
E-mail: thomas.knoth@rentokil-initial.com

Standnummer: 97

Initial Hygiejne- og Måtteservice

Et stærkt servicekoncept med minimal miljøpåvirkning

 

SERVICE - Initials Servicekoncept

Initials servicekoncept er et anerkendt og gennemprøvet koncept, der omfatter levering, servicering og vedligeholdelse af hygiejne- og måtteprodukter i Danmark. Et bæredygtigt koncept, der sikrer at dispensere og måtter opnår længere holdbarhed end klassiske købeløsninger kan levere. Professionelt uddannede og overenskomstansatte servicefolk sikrer, at der tages korrekt ansvar for affaldssortering af batterier, plast, pap mm.

 

KVALITET - Design, funktionalitet og gode materialer

Initials produkter er lavet i den bedste kvalitet, æstetisk designet og gennemtestet. Produkternes høje kvalitet, sikrer at deres levetid forlænges og behovet for produktion af nye produkter, med CO2 udledning til følge, mindskes. Jo længere tid et produkt kan holde, jo mindre CO2 vil produktet, over tid, afsætte. God kvalitet kombineret med god service er både attraktivt og ressource besparende. Initials produkter kan holde i mange år, men hjemtagne dispensere istandsættes, genopfriskes og anvendes på ny, så produktion af nye produkter minimeres til gavn for miljøet.

 

MILJØ - Bæredygtighed er en del af Initials Mindset

Initial har fokus på bæredygtighed i hverdagen med en lang række tiltag og nye kommer til løbende: minimering af generelt forbrug, reduktion af unødvendig emballage, korrekt affaldssortering, grønt regnskab, minimering af papirforbrug, digitale møder, elbiler og LED belysning. Initial har på verdensplan også igangsat en lang række globale initiativer, herunder donationer til skovrejsning og samarbejde med Cool Earth.

 

PRODUKTER - Certificerede forbrugsvarer

Initials forbrugsvarer er udviklet og certificeret med EU Blomsten, Svanemærket og/eller FSC-mærkning. Derudover bliver Initials måtter vasket og håndteret på eget Svanemærket vaskeri, så unødig kemi undgås.


PortalsponsorHovedsponsor


7
Årsmøde