Det Danske Katteregister

Det Danske Katteregister er et landsdækkende register, der vil sikre at landets katte bliver registreret effektivt og professionelt direkte gennem landets dyrlæger. Mød os på stand 110 og få en snak om registrering, ejerskifte og efterlysning.

Kontaktoplysninger
E-mail: pbt@katteregister.dk
Hjemmeside: https://www.katteregister.dk/forside
Kontaktperson
Pia Borsdal Toftegaard
Direkte telefon: 70 27 04 47
Mobiltelefon: 69170143
E-mail: pbt@katteregister.dk

Standnummer: 110
Foreningen Det Danske Katteregister er en selvstændig forening stiftet af Den Danske Dyrlægeforening, DOSO (Dyreværnsorganisationernes Samarbejdsorganisation), Dyrenes Beskyttelse, Dyrefondet, Felis Danica og Kattens Værn. Formålet er at skabe ét landsdækkende katteregister og sikre, at landets katte kan blive registreret effektivt og professionelt direkte gennem landets dyrlæger. Foreningens formand er Familiedyrschef i Dyrenes Beskyttelse Jens Jokumsen, næstformand er fagdyrlæge Lars Bloch, Frederiksværk Dyrehospital.

Mere end 650.000 katte er gennem årene blevet registreret frivilligt i registeret. Og registrering er den eneste reelle mulighed, der er for at få sin kat tilbage eller få at vide, hvad der er hændt den, når katten er forsvundet. Det er ingen garanti, men det almindelige, medmenneskelige og dyrevenlige netværk, der hvor nogen finder en kat og gør sig lidt ulejlighed for at hjælpe den via registeret, bringer hver dag forsvundne katte tilbage til deres ejere.

Når din kat er registreret, er den ikke kun sikret i Danmark, men i store dele af Europa gennem Europetnet, en søgeportal der gør det nemt at genforene ejere med deres forsvundne husdyr i Europa.

PortalsponsorHovedsponsor


7