KRUUSE

Hos KRUUSE er vi drevet af en sand passion for dyr. Vores fokus er på dyrenes velbefindende før, under og efter besøget hos dyrlægen. I den mission er dyrlægen vores vigtigste partner. Vores mål er ikke blot at levere den bedste service til dyrlægen.

Kontaktoplysninger
E-mail: jonas.kall@kruuse.com
Telefon: 72141414
Hjemmeside: https://kruuse.com/da-dk/
Kontaktperson
Jonas Käll
Mobiltelefon: 60566685
E-mail: jonas.kall@kruuse.com

Standnummer: 136
Hos KRUUSE er vi drevet af en sand passion for dyr. Vores fokus er på dyrenes velbefindende før, under og efter besøget hos dyrlægen. Dyrlægen er vores vigtigste partner og har højeste prioritet. Derfor tilbyder vi de nyeste teknologier og de bedste produkter til markedet.

Med 125 års erfaring, dyb indsigt i branchen og et højt prioriteret innovationsprogram skaber vi produkter med en mission. Vores arbejde bygger på en tæt dialog med fageksperter inden for veterinærfaget. Vi kender dyrlægernes udfordringer, ønsker og behov - og dyrlægerne ved, at vores navn er garanti for kvalitet. 

I tæt samarbejde med specialister udvikler vi nye produkter med en veterinær vinkel og en kvalitet, der sikrer de bedste resultater for dyrenes sundhed og de bedste arbejdsredskaber for dyrlægen. Særligt vores KRUUSE og BUSTER brands står stærkt på den veterinære scene. Det er kvalitetsprodukter, og vi er stolte af, at produkterne er baseret på vores dybe og brede viden om dyrlægernes arbejde. Det er den viden, der gør, at KRUUSE-navnet er kendt og respekteret blandt dyrlæger overalt i verden.


PortalsponsorHovedsponsor


7