Orion Pharma Animal Health

Orion Pharma Animal Health er en finsk farmaceutisk virksomhed, som udvikler, producerer og markedsfører lægemidler og farmaceutiske indholdsstoffer til både mennesker og dyr på det globale marked.

Kontaktoplysninger
E-mail: vibeke.sorensen@orion.fi
Telefon: 86140000
Hjemmeside: https://www.orionpharmaanimalhealth.com/dk/
Kontaktperson
Vibeke Sørensen
Marketingkoordinator
Mobiltelefon: 20554803
E-mail: vibeke.sorensen@orion.fi

Standnummer: 22

Orion Pharma Animal Health har eksisteret i over 100 år og er udbyder af veterinære lægemidler til kæledyr og produktionsdyr i Norden med særlig vægt på kæledyrssegmentet. Porteføljen indeholder både egne og generiske produkter, som sælges i store dele af verden.
 
Egen forskning

Orion fører en række produkter, som kommer fra egen forskning. De mest kendte er nok Dexdomitor®, Domosedan® vet., Antisedan® vet., Sileo® og Clevor®.

Senest har Orion i 2022 lanceret to nye lægemidler inden for adfærdsmedicin, nemlig Tessie® til hunde og Bonqat® til katte. Begge er angstdæmpende. Bonqat® dæmper angst blandt andet i forbindelse med transport og Tessie® ved lyde og/eller separation fra ejer.

 
Varer uden recept

Orion Pharma Animal Health har også den populære serie Aptus med tilskudsfoder og plejeprodukter, som komplementerer de receptpligtige produkter. Serien indeholder mere end 20 produkter til hunde og katte.

Flere af produkterne i serien er for nylig kommet i nye og forbedrede udgaver. Her kan nævnes Hop-Flex, som bidrager til god ledfunktion; Nutrisal i praktisk brevform, som hjælper med at støtte væskebalancen og en ny udgave af Relax, der, som navnet antyder, bidrager til en rolig og afbalanceret adfærd.PortalsponsorHovedsponsor


7