ISO Dyrlægen

Den Danske Dyrlægeforenings certificeringsordning til danske og norske dyreklinikker og -hospitaler. Via struktur og overblik i det medfølgende værktøj ePraksis-VET, arbejdes der med løbende kvalitetssikring og optimering.

Kontaktoplysninger
E-mail: iso-dyrlaegen@ddd.dk
Telefon: 30921500
Hjemmeside: http://iso-dyrlaegen.dk/
Kontaktperson
Lone Sønnichsen
Kvalitetschef
Direkte telefon: 30921500
Mobiltelefon: 30921500
E-mail: ls@ddd.dk

Standnummer: 75
DDD's certificeringsordning - ISO Dyrlægen - er et værktøj til kvalitetssikring og optimering af klinikdriften

Via struktur og løbende optimering og kvalitetssikring sikres de bedste forudsætninger for høj kvalitet, patientsikkerhed og tilfredse kunder og medarbejdere. 

Der er stor fokus på vidensdeling og via de "værktøjer", som er indarbejdet i ePraksis-VET (det medfølgende kvalitetsstyringsværktøj) sikres de bedste forudsætninger for, at du som både dyrlæge og VSP kan bruge mest mulig tid på veterinærfagligt arbejde. 

Besøg os på stand 75 og hør mere om, hvordan du nemt og hurtigt kommer i gang. Med over 10 års erfaring er der efterhånden rigtig mange skabeloner og wiki-delte procedurer, som sikrer hurtig opstart for nye medlemsklinikker. 

Hør også indlægget "Single i Wiki-land" hvor praksisejer Niels Filtenborg-Barnkob fortæller om overvejelser og oplevelser i forbindelse med certificering som énmandspraksis - fredag kl. 15.10-15.50

PortalsponsorHovedsponsor


7