Master of Companion Animal Clinical Science

Master i Familiedyrsvidenskab programmet er en universitetsbaseret efteruddannelse målrettet dyrlæger med minimum 2 års fokuseret erfaring fra familiedyrspraksis.

Kontaktoplysninger
E-mail: ph@sund.ku.dk
Hjemmeside: https://cacs.ku.dk/
Kontaktperson
Pernille Holst
Head of Studies
Mobiltelefon: 26252796
E-mail: ph@sund.ku.dk

Standnummer: 76

Universitetsbaseret efteruddannelse, praktiske workshops og hands-on øvelser

baseret på den nyeste evidens

 

Du får en universitetsbaseret efteruddannelse i anvendt og avanceret veterinærmetodologi, parakliniske færdigheder og klinisk beslutningstagning.

Denne masteruddannelse er tæt knyttet til klinisk praksis og de udfordringer, du står over for inden for både generel og specialiseret smådyrsmedicin. Derfor udgør praktiske workshops og hands-on øvelser en vigtig del af dette efteruddannelsesprogram.

 

 

Styrk din praksis

 

Du vil opnå en dybdegående og opdateret viden gennem grundmoduler, som du derefter kan bygge videre på i avancerede moduler inden for din valgte specialisering. Specialiseringen vil ruste dig med opdateret viden og praktiske færdigheder, som du kan anvende i din daglige praksis til gavn for dig selv, din klinik og dine patienter.

 

Master of Companion Animal Clinical Science udbyder følgende specialiseringer; Intern medicin, Kirurgi, Onkologi, Neurologi, Kardiologi, Dermatologi, Odontologi og Oftalmologi.

 

Deltidsstudie

 

Masterprogrammet er et deltidsstudie løbende over 3 til 4 år og svarer til 1 års fuldtidsstudium (60 ECTS-point). Programmet er akkrediteret af ACE Denmark og VetCEE,

 

 

 

 

Kom forbi stand 76

-       og få en snak om mulighederne for et efteruddannelsesforløb og deltag i vores konkurrence


PortalsponsorHovedsponsor


7