VetFamily

VetFamily er en frivilligt fællesskab af over 180 uafhængige dyreklinikker og dyrehospitaler, fordelt geografisk over hele Danmark. Vores mission er at hjælpe vores medlemsklinikker, med at forbedre sig i dag, så de kan blive klar til i morgen.

Kontaktoplysninger
E-mail: info@vetfamily.dk
Telefon: 86784488
Hjemmeside: https://vetfamily.dk/
Kontaktperson
Sia Elmlund
E-mail: sia.elmlund@vetfamily.dk

Standnummer: 73
Unikt samarbejde

Et fællesskab med mange fordele

Som en del af VetFamily er du del af et fællesskab, hvor du kan møde og sparre med andre uafhængige klinikker. Derudover har du adgang til en række medlemsfordele såsom rabataftaler, marketingsupport, rådgivning, sparring, kursustilbud med mere. 

Formålet er at forbedre lønsomheden på klinikken og mindske det administrative arbejde, så du kan bruge tiden på det, du er bedst til - nemlig dyrene.

Et netværk for uafhængige dyreklinikker

VetFamily startede i Danmark i 2000, hvor 13 uafhængige dyreklinkker gik sammen for at skabe bedre fælles indkøbsbetingelser og lave en platform hvorfra de kunne udveksle erfaringer, uddannelse og markedsføring. I starten var der krav om, at bruge de fælles indkøbsaftaler, deltage i den fælles markedsføring mv. Sådan er det ikke i dag, hvor det står vores medlemmer frit for, hvilke medlemsfordele de ønsker at benytte sig af, og om de vil markedsføre sig som en VetFamily klinik eller ej. 

I Danmark er vi vokset til at være mere end 180 medlemsklinikker og konceptet blev i 2014 lanceret i Sverige, hvor vores hovedkontor også ligger i dag, og siden er det gået stærkt. 

Et af verdens største netværk i veterinærbranchen

VetFamily findes i 11 lande: Danmark, Norge, Tyskland, Holland, Frankrig, Spanien, Belgien, Australien, USA, Kina og Brasilien.

Vi har 5000+ medlemsklinkker

Vi har 10.000+ dyrlæger i VetFamily


PortalsponsorHovedsponsor


7