Dechra Veterinary Products A/S

Dechra Veterinary Products er et internationalt firma og en innovator på markedet for veterinærmedicinske produkter og ydelser.

Kontaktoplysninger
E-mail: jane.oester@dechra.com
Telefon: 27793157
Hjemmeside: https://www.dechra.dk/
Kontaktperson
Jane Øster
Mobiltelefon: 27793157
E-mail: jane.oester@dechra.com

Standnummer: 1, 29
Vores ekspertise er udvikling, produktion, salg og markedsføring af veterinære højkvalitets – produkter, -plejeprodukter og –ernæring.  Alle produkter er eksklusive for veterinære virksomheder, da vores arbejde er dedikeret til dyrlæger og veterinærsygeplejersker.

Vi arbejder med salg, markedsføring og teknisk hjælp som støtte til dyrlægers, veterinærsygeplejerskers og klinikpersonalets arbejde med at forbedre livet for deres patienter. 

Vi er engageret i kompetenceudvikling og vidensdeling hos jer ansatte på klinikken, blandt andet gennem klinikbesøg og forelæsninger såvel live som digitale. På vores hjemmeside www.dechra.dk findes Dechra Akademiet som er en vidensbank med bl.a. digitale forelæsninger for dyrlæger og veterinærsygeplejersker med gratis efteruddannelse lige når det passer i dit program.

Bæredygtighed
Vi arbejder hele tiden på at blive mere bæredygtige hos Dechra og SPECIFICtm. 
At have en bæredygtig virksomhed er en løbende rejse mere end en endelig slutdestination. Der findes heller ingen enkelt handling, man kan gøre for at nå sine mål indenfor bæredygtighed. Derimod kan vi hele tiden lave små forbedringer for at gøre virksomheden mere bæredygtig. 

Vi har løbende en række projekter, store og små, som hver især er med til at føre os mod en mere bæredygtig virksomhed.

PortalsponsorHovedsponsor


7