Virbac

Virbac hjælper dyrlæger med at hjælpe dyr. Virbac er grundlagt af den franske dyrlæge Pierre-Richard Dick i 1968. I dag er Virbac repræsenteret i mere end 100 lande verden over. Virbac er en af verdens førende veterinære medicinalvarefirmaer.

Kontaktoplysninger
E-mail: vibeke.nordrehaug@virbac.dk
Telefon: 75521244
Hjemmeside: https://dk.virbac.com/
Kontaktperson
Vibeke Nordrehaug
Mobiltelefon: 50546964
E-mail: vibeke.nordrehaug@virbac.dk

Standnummer: 37, 38

Bred selektion af anerkendte og patenterede produkter fra Virbac

Vores portefølje af innovative, anerkendte og gennemtestede produkter er vokset mærkbart gennem årene. Og vokser fortsat.

Vi var pionerer inden for udvikling af produkter til hud og er stolte over vores patenterede og populære shampooserie. Det er vi stadig.
Vi er ledende inden for reproduktion. Vi er de første, der har udviklet medicin til kemisk kastration, forstørret prostata og afbrydelse af svangerskab.
Vi er ikke de første, der har udviklet diæter til hunde og katte. Alligevel har Veterinary HPM erobret markedsandele for sin unikke formular, høje andel af animalsk protein og lave andel af kulhydrat. Et kvalitetsprodukt til kræsne dyr og dyreejere.

Virbacs kvalitetsprincip

Hvert eneste produkt i dette katalog lever op til de ypperste krav til forskning, test og dokumentation.
Men kvalitet for os er mere end gode produkter.

Vi tror på langvarige og værdiskabende partnerskaber. Vi ved, at kvalitet er resultatet af samarbejde, inspiration og udvikling.
Kvalitet er at gøre noget godt for andre – sammen med andre. Derfor er vi nysgerrige, dedikerede og stræbsomme – først og fremmest på dyrenes vegne. Og derfor arbejder vi for at hjælpe dyrlæger med at hjælpe dyr.

We Are Better Together!


PortalsponsorHovedsponsor


7