Merident

Kontaktoplysninger
E-mail: Info@merident.dk
Kontaktperson
Mikkel Ravn Rohbrandt
Direkte telefon: +45 52409031
Mobiltelefon: 52409031
E-mail: Info@merident.dk

Standnummer: 32
MERIDENT DANMARK
www.merident.dk

Hos Merident Danmark skaber vi løsninger, der gør en forskel for dig. Vi brænder for at levere lup- og prismebriller, der giver dig en bedre ergonomi i din hverdag, og dermed er med til at minimere slid på dig og din krop, hvilket i sidste ende er med til at skabe en større arbejdsglæde.

Hvorfor vælge os?

Vi brænder for at hjælpe.

?  Hos os findes der ingen standardløsninger, når det kommer til lup- og prismebriller. Vi tilpasser brillerne efter dine behov og ønsker. Derfor vægter vi også en god personlig relation og et tæt samarbejde med dig, så vi kan levere den bedst mulige løsning til dig.

?  Vi tager ansvaret for, at du får det fulde udbytte af dine nye lup- eller prismebriller. Derfor sender vi ikke brillerne med posten men kommer ud til dig og tilpasser brillen på klinikken. På den måde sikrer vi, at brillen er 100 procent tilpasset din hverdag og dine arbejdsopgaver. Ydermere tjekker vi op på, om alt er som det skal være 14 dage efter, at vi har været ude hos dig for at levere brillerne.

?  Vi stiller høje krav, når det kommer til det udstyr, som vi leverer til dig, og vi ved at kvalitet gør en forskel, både når det kommer til at passe på dig selv, men også når det kommer til at levere et stykke præcist og professionelt arbejde. Derfor har vi valgt udelukkende at sælge de velkendt kvalitetsløsninger fra MeridentOptergo, der er blandt de førende producenter på markedet inden for prisme- og lupbriller, når det kommer til ergonomi, kvalitet, vægt og design.


Dynamostol - www.dynamostol.dk


Vi sidder på en fantastisk idé

Vi designer elegante stole, der gør dig stærk mens du sidder ned. 

Hos os betyder det meget at holde kroppen fysisk aktiv, for vi kan mærke, hvor stor betydning det har i vores hverdag og arbejdsliv. 

For mange år siden gentænkte vi konceptet “at sidde ned” - hvorfor ikke være i bevægelse mens man sidder ned? 

Med en kultur, hvor vi sidder mere og bevæger os mindre, er det vigtigt, at vi tænker over, hvordan vi kan bruge den siddende stilling til at være aktiv og styrke kroppen. 

Det handler om, hvordan du sidder og hvilken stol du sidder på. 

Vores mission er at ændre opfattelsen og oplevelse af “at sidde”. Derfor er vores motto “Sit strong”, for når du sidder på vores stole så styrker du din core muskulatur.

Vi vil gerne skabe en kultur hvor der lægges vægt på gode fysiske arbejdsrammer, som kan understøtte en aktiv livsstil og et godt arbejdsmiljø på klinikken, skolen, ledelsesgangen, daginstitutionen, hjemmekontoret eller hospitalet.
PortalsponsorHovedsponsor


7