St. Hippolyt Danmark

St Hippolyt – at fodre som naturen selv St. Hippolyt har gjort det til sin opgave efter læresætningen „fodre som naturen selv“ at udvikle, udforske og hele tiden tilpasse ernæringskoncepter til alle hestens livssituationer.

Kontaktoplysninger
E-mail: pjj@hippolyt.dk
Telefon: 70205344
Hjemmeside: https://hippolyt.dk/
Kontaktperson
Pia Juul Jensen
Marketing
Mobiltelefon: 61274227
E-mail: pjj@hippolyt.dk

Standnummer: 82

St. Hippolyt har gjort det til sin opgave efter læresætningen „fodre som naturen selv“ at udvikle, udforske og hele tiden tilpasse ernæringskoncepter til alle hestens livssituationer – alt sammen efter de nyeste videnskabelige opdagelser. Derfor samarbejder et meget bredt team sammensatte af dyrlæger, hesteejere, avlere, ryttere, forskere og andre eksperter fra ridesportens verden for at vores partner, hesten, kan udfolde sin naturlige adfærd.

CO2 neutral produktion

Vores kvalitetsprodukter produceres af et meget varieret spektrum af råvarer, der fra naturens side har et meget højt indhold af nærings- og vitalstoffer. Et vigtigt bidrag hertil yder de dygtige og pålidelige landmænd i Baden-regionen i Sydtyskland, hvor størstedelen af råvarerne til produktionen dyrkes. Kontraktdyrkning sikrer korrekt sædskifte og at kemiske hjælpestoffer stort set undgås.

Også i produktionen er beskyttelse af miljøet et vigtigt aspekt. Det kommer til udtryk gennem eget biomassekraftværk, der sikrer en CO2-neutral produktion af fodermidlerne.


Vores produkter

Produkter

Vores produkter er koncentrerede produkter. Det vil sige, at hestene har brug for en lille mængde foder og dermed forbruges færre ressourcer til fordel for miljøet.

Vores emballage er miljøvenlig. Vores spande er lavet af fuldt genanvendeligt materiale og genopfyldningsemballagen skåner miljøet og sikrer, at materialet kan indgå i en cyklus. 

Fuldværdi princip

Vi baserer sammensætningen af vores produkter på naturens fuldværdiprincip. Næringsrige komponenter fra naturen sikrer en omfattende forsyning til hestene.

Glyx-faktoren

Ved hjælp af vores Glyx-Faktor er stivelses- og sukkerindholdet i alle vores produkter holdt på et moderat niveau.

Efter omhyggelig vask bliver kornkernerne tilført gulerodsfermentat og lagt til spiring. På samme måde som i en surdej sker derefter en omdannelse af kornets stivelse til Beta-glucaner. Den stivelse, der i tyndtarmen omdannes til glucose, bliver derfor frigjort langsommere. Effekten af dette er en meget beskeden stigning i blodsukkeret hos hesten, fordi insulinfrigivelsen er moderat.

Den omdannede stivelse bidrager desuden til dannelse af kortkædede fedtsyrer i tyktarmen, hvorved der produceres energi, der er helt uafhængig af insulin. Stofskifterisiko pga. af en for hurtig stigning i blodsukkeret fulgt af præstationssvigt samtidig med fald i blodsukkerspejlet kan derfor forebygges.

„Toppingen“ med gulerodsfermentat giver desuden en bedre tekstur og en forbedret smag på vores kornråvarer. På den måde er det muligt at give en velsmagende kornration med Glyx-Faktor. Foderet bliver lav-glykæmisk, idet stivelse- og sukkerindholdet via fermenteringen er moduleret, hvilket forbedrer stofskiftet og sørger for et afbalanceret blodsukkerspejl.

GMO-fri

Vi kan garantere, at vi i vores produkter ikke anvender nogen form for genmanipulerede råvarer. Sådanne kontrakter er indgået med de regionale kontraktlandbrug. Det kan imidlertid ikke fuldstændig udelukkes, at miljøpåvirkninger som vind, regn, fugle eller insekter, medvirker til, at genteknologisk forandrede organismer spredes til kornmarkerne og andre dyrkede flader, der således påvirkes af en naturlig ”miljøforurening”. Vi er stolte af indsatsen for GMO-frie produkter.
NYHED Forskning
YDELSER Prisliste
PRODUKTER Relevante ProdukterPortalsponsorHovedsponsor


7