Fødevarestyrelsen

Fødevarestyrelsen har 450 dyrlæger spredt over hele landet. Det gør os til Danmarks største arbejdsplads for dyrlæger. Vi arbejder for vores allesammens mad. Hver dag. Over hele landet.

Kontaktoplysninger
E-mail: ck@fvst.dk
Telefon: 72276900
Hjemmeside: www.fvst.dk
Kontaktperson
Christina Bøg Kjærgaard
Mobiltelefon: 72276755
E-mail: ck@fvst.dk

Standnummer: 79
Som dyrlæge i Fødevarestyrelsen arbejder du for alle landets dyr og for god dyrevelfærd, og du arbejder for, at vi ikke bliver syge af den mad, vi spiser.

Fødevarestyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads med ca. 1900 medarbejdere fordelt på alt fra jurister, dyrlæger, it-specialister over ernæringseksperter til tilsynspersonale, laboranter og kontoransatte. Og vi arbejder i hele landet. 

Det er os, der står bag de officielle kostråd og de velkendte smileykontroller i caféer, kantiner, restauranter og supermarkeder. Og det er os, der kontrollerer landmændenes besætninger og holder øje med dyrenes sundhed og velfærd. Vores laboratorium analyserer blandet andet fødevarer, veterinære prøver, foder, gødning og jord. 

Som dyrlæge hos os, kan du arbejde i: 
- en veterinærenhed
- en fødevareenhed
- i kødkontrollen
- på hovedkontoret
- ved grænsen

I Fødevarestyrelsen bliver du en del af en stor og alsidig arbejdsplads. Vi arbejder for at skabe rammerne for det gode arbejdsliv, og vi lægger vægt på et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Vi ønsker fleksibilitet og god balance i arbejds- og privatlivet. Og så lægger vi stor vægt på, at vi har det sjovt sammen i hverdagen. 

Kom og hør meget mere ved stand 33 - vi glæder os til at møde dig.  

PortalsponsorHovedsponsor


7